Tiparim de peste 20 ani.
Tipografie Oradea


Utilizam cea mai noua Tehnologie de Print in Oradea

Casa printurilor din Vestul Transilvaniei, FINDATA, dispune de o tehnologie actuala si o experienta de mai bine de 20 ani in productia materialelor tiparite. De la alb si negru la o culoare completa, imprimarea noastra aduce un plus de calitate care imbogateste designul proiectelor dvs.

  • findata tipografie oradea print etichete print mape
  • findata tipografie oradea print banner outdoor banner indoor
  • findata tipografie oradea print pungi personalizare pungi
 

Aducem culoare brandului tau

Produse & Servicii de inalta calitate, oferite de FINDATA - The Printing House in Oradea. Ne dorim ca prin materialele realizate de noi sa va atingeti obiectivele, astfel incat sa va evidentiati business-ul.

Unul dintre obiectivele companiei noastre este sa utilizeze cele mai noi tehnologii de print, pentru a putea furniza materiale premium.


 

Reputatia noastra este rezultatul excelentei si calitatii mentinute de-a lungul timpului in dreptul produselor noastre. De asemenea, credem in construirea relatiilor de durata cu clientii nostri, oferindu-le intotdeauna cel mai bun produs, fara a face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea hartiei si tiparirii noastre.

Ai nevoie de un print? Daca poti vizualiza un design, noi ne asiguram de print-ul acestuia!
Tu vizualizezi, noi printam!


De ce Findata?

- Design creativ
- Gama larga de produse
- Tehnologie de inalta calitate
- Pret competitiv

 

Aducem culoare brandului tau

Produsele noastre cuprind o gama larga de print-uri, de la carti de vizita, papetarie de afaceri, pliante si brosuri, pana la manuale, carti, agende, papetarie de nunta, calendare, bannere, roll-up-uri, etichete si materiale de ambalare


 


Ai nevoie sa printezi?
Avem tehnologie premium!


Inainte de a livra produsul final, personalul nostru va asigura toate detaliile de finisare care aduc un plus de valoare printu-ului dvs. Serviciile noastre profesionale de finisare includ totul, de la legatorie si laminare, la taiere, brosare, capsare, lipire si pliere.


 

Privacy Policy Settings